понедељак, 8. септембар 2014.

Nice to meet you :))))))


    Dobro dosli dragi citaoci, na nas novi blog, koji ce vam bar na trenutak omoguciti beg od dosadne svakodnevnice i brojnih problema, a moze se desiti i da vas odvede na putovanje u jedan opusteniji svet gde biste mogli da pronadjete brojne korisne savete o modi i lepoti, zatim mnostvo kreativnih ideja koje se ticu izgleda. Pa, i ne samo to, pisacemo o onome sto nas licno interesuje i inspirise u zivotu, a to su svakako muzika, umetnost...
   Zelimo da kroz ovaj blog dokazemo kako devojke u jednoj ne tako imucnoj sredini, mogu izgledati otmeno i imati stila.
    Na primer, obljavljivacemo postove o tome kako da od svojih starih krpica napravite nove, zatim kako da jedan odevni predmet nosite u razlicitim prilikama...    
   Ono sto je najvaznije da biste vazili za osobu od stila je da imate urodjeni osecaj za lepo, kao i da umete dobro da kombinujete odecu. Takodje jos jedna odlika istancanog ukusa je ako umete da se obucete jednostavno, i da tu jednostavnost ukrasite odgovarajucim aksesoarom jer ti aksesoari cine veliki deo celokupnog look-a.   Stoga je opste poznato da osobe za koje se kaze da imaju stila, zapravo neguju jednostavan stil odevanja.  
  Poznate licnosti poput Blake Lively, Olivia Palermo i Lana del Rey vaze za modne ikone stila upravo zbog te jednostavnosti i sofisticiranosti. 

 Blake Lively i pored toga sto vazi za jednu od najlepsih zena sveta, vazi i za modnu ikonu. Od kada se pojavila na javnoj sceni, mogli smo je videti u razlicitim odevnim kombinacijama, koje je umela da iznese sa stilom i izgleda besprekorno.  


 Olivia Palermo je odlican primer kako spojiti nespojivo i na taj nacin izgledati odlicno.  



 Lana del Rey koja cesto setnim pogledom docarava snagu i lepotu zene, neguje retro stil koji mozemo primetiti u njenom nacinu sminkanja i oblacenja, ali koji je definitivno vinuo i svetske ikone stila, a mnoge druge licnosti su je u tome ispratile.

3 коментара: