субота, 11. октобар 2014.

Hair care

Hi dear readers, for today post i show you two great products for hear. The first is amazing product from REVLON which name is Revlon Uniq one. This product is something the best which i used for hair. My hair after shiny, soft to touch and nice. It can be applied to damp hair but too on dry hair. This product has ten things that Uniq one is suppose to do as written on the box:

1.  Repair for dry and damaged hair
2. Shine and frizz control
3. Heat protection
4. Silkiness and smoothness
5. Hair color protection
6. Easier brushing and ironing
7. Incredible detangling
8. Long-lasting hairstyle
9. Split ends prevention
10. Adds body

          The texture of it is white and l thick, like a conditioner. This product is not oily, also it doesn't make the hair became oily. We can apply it along the whole hair. All in all a great product, in a great packaging.  What i don't like about this product is price, but the product is something wonderful. So, you can try and you will see.


Another product that I want to present to you and which becomes to me one of favorite is Smooth & Shine Straightener Fluid from Lakme. This product has several properties. First of all, it can be used for restoring damaged hair, and it is actually a natural protection against damaging effects on hair. Anothr important function of this product is that straights hair with minimal use of presses. The gel is applied to washed hair, then it is necessary to straighten hair with brush or press. This product I bought at the pharmacy, in the packaging of 150ml,and the price counts about 10euros.



Caooo dragi citatelji, danas cemo se vam prikazati dva odlicna proizvoda za kosu. Prvi na listi jeste revolucionarni proizvod koji potpisuje REVLON, a rec je o Revlon Uniq One tretmanu za kosu. Ovaj proizvod je nesto najbolje za kosu sto sam probala i sto je moju kosu potpuno preporodilo. Inace preporicila mi ga je frizerka i zaista sam odusevljena njegovim delovanjem. Kosa mi je nakon njega sjajna, meka na dodir i prelepo mirise. Moze se naneti na mokru kosu , a moze i na suvu.Inace ovaj proizvod je 10 u jednom:

1. Regenerise ostecenju kosu
2. Stiti od toplote prilikom feniranje, peglanja kose
3. Daje sjaj kosi
4. Cini kosu svilenkastom i omeksava je
5. Stiti kosu od farbanja i raznih spoljasnih uticaja
6.Omogacava lakse cesljanje
7.Smiruje dlaku
8. Odrzava frizuru u formi
9. Stiti krajeve od krzanja i pucanja
10.Daje kosi sjaj i punocu

Iz iskustva mogu slobodno da kazem da proizvod ispunjava sve ove uslove i da razliku na kosi mozete videti vec nakon prve upotrebe. Inace tekstura mu je bela i gusta, kao kod regeneratora. Proizvod nije masan, takodje i ne ubrzava mascenje kose. Mozete ga naneti po celoj duzini kose a mozete i samo na krajeve. Sve u svemu odlican proizvod, u prelepom pakovanju koji ispunjava zahteve kupaca. Jedino sto je lose to sto mu je cena malo veca a bocica se mnogo brzo trosi. Preporucila bih ga svima.

Drugi proizvod koji zelim da vam predstavim i koji mi je u poslednje vreme postao omiljen je Smooth & Shine straightener gel od Lakmea.  Ovaj proizvod za kosu takodje ima nekoliko svojstva. Pre svega, moze sluziti za obnavljanje ostecene kose, i on je zapravo i prirodna zastita protiv stetnih uticaja na kosu. Jos jedna bitna funkcija ovog preparata je da ispravlja kosu ali uz minimalnu upotrebu prese. Gel se nanosi na opranu kosu, a potom je potrebno kosu ispraviti cetkom i fenom ili presom. Ovaj preparat sam kupila u apoteci, u pitanju je pakovanje od 150ml,a cena je oko 700dinara. 


14 коментара:

  1. I'm "hairmaniac" and I love take care about my hair! :)

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  2. I really liked this post! I always look for new hair products. Not sure if I can get it here in the UK though.

    xxJulia

    ♥L'amour De Juliette | Outfit – Fedora Hats♥

    ОдговориИзбриши
  3. I ja sam pre neki dan na svom blogu napisala ocjenu o UniqONE i moram reči da je mene oduševio taj proizvod, a tog drugog ču posle tvoje ocjene možda i kupiti :)

    ОдговориИзбриши
  4. Volim ove postove o kosi, uvek mi dobro dođu :) Divan post! Poseti nas na http://lamiastoria018.blogspot.com/ :*

    ОдговориИзбриши
  5. Revlon je fenomenalan, govorim iz licnog iskustva :)))!
    Check my last post http://keepitchicbysasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши