петак, 12. септембар 2014.

New trends

    Zdravo dragi citaoci. Ovog puta cemo se pozabaviti  modnim  trendovima za period koji je pred nama. Ako zelite da ove jeseni budete zapazeni, vas garderober bi trebalo da krasi odeca  u zagasitijim tonovima, poput bordo crvene, maslinasto zelene, braon i zlatnih tonova. Od odevnih komada moramo pomenuti trendi dukseve koji ce se nositi bukvalno uz sve, od pantalona do elegantnih suknji.


 Krzno ce i dalje biti veoma aktelno ove sezone, pa ce se krzneni prsluci vratiti na velika vrata i to sto cupaviji. Kozne pantalone, jakne i suknje raznih krojeva prilagodice se skoro svim figurama.
 Od printova mozemo pomenuti da ce geometrijiski oblici biti potpuni hit.


 Pastelni tonovi nas nece napustiti ni ove jeseni, a kaputi u pastelnim bojama odusevice sve.


 Uske haljine i pensil suknje u jarkim bojama ukombinovane sa dubokim crnim cizmama i crnom torbom ostavice sve bez daha. Aksesoari poput sarenih esarpi,ogrlica, narukvuca i mindjusa u jakim bojama bice nezaobilazni detalj svakog autfita. Sto se tiče obuce, uglavnom ce se nositi  u bojama srebra, zlata i naravno crne. Jedan od veoma vaznih detalja bice crveni karmin na usnama i to uglavnom u tamnijim tonovima crvene ili jako borde, koje ce biti pravi hit ove sezone. Nadam se da smo vam barem malo pomogli i da cete ispratiti sezonu koja je pred nama u velikom stilu.


6 коментара:

  1. Hey Gorgeous,
    Just found your blog, loves it :)
    it would be great if we would follow each other

    http://confessions-ofa-fashionista.blogspot.co.uk/

    much love
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  2. Lovely post!! Great blog, lovely to meet you :) Thank you for the comment on my blog, I would follow you if there was a GFC or Bloglovin option on your blog, my pleasure. And you can follow me back too. Let me know when you get one and I can do that!! xxx

    ОдговориИзбриши
  3. Thanks :))) your blog is amazing. We are on the bloglovin too!

    ОдговориИзбриши
  4. volim tamne tonove ruževa....

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши